sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Kymmenen vuotta keppihevosia osa 3

Kesällä 2006 tein ensimmäisen keppihevoseni. Juhlavuoden kunniaksi päätin etsiä kuvia vuosien aikana tekemistäni hepoista ja tehdä postauksen kehityksestäni kymmenen vuoden ajalta. Aikaisemmat osat löytyvät täältä ja täältä! Viimeosassa päästiin vuoteen 2011 eli vuodesta 2012 jatketaan.

Kuten viime postauksessa mainitsin, aloin jossain vaiheessa tekemään ihan järkyttävän kokoisia korvia. Ylläolevat hepat on tehty alkuvuodesta 2012.

Loput on tehty kesän ja loppuvuoden aikana. 2012 aloin tosissaan panostaa kuviin ihan eri tavalla, näissäkin näkee paljon eroa kun vertaa ylimpään ja pariin alimpaan.

Vuodelta 2013 en löytänyt yhtäkään kuvaa, niihin aikoihin tosin en ollut kovin innokas ompelemaan, joten on ihan mahdollista etten tehnyt yhtäkään heppaa. Taukoa kesti 2014 loppuvuoteen. Silloin kaivoin vanhat kankaat esille ja kokeilin miten ompelu sujuu.


Tein hevosia vanhoista kankaista jotka olivat jääneet kaappeihin aktiivisempien vuosien jäljiltä. Taisi olla marraskuu kun tein ylimmän hevosen ja alin valmistui joulun aikoihin.

Vuodet 2015 ja 2016 käyn läpi vähän tiivistetymmin, koska vuodesta 2015 löytyy jo kehityspostaus täältä ja tämän vuoden hevosista löytyy blogista jo muutenkin paljon kuvia.


Kaksi ensimmäistä on vuodelta 2015 ja loput tältä vuodelta ja alimpana uusin tekemistäni tällä hetkellä. Multa kysellään usein, miten opin tekemään keppihevosia ja ehkä nämä kolme postausta vastaavat nyt siihen. Eli tekemällä. Mulla ei ole tarjota mitään oikotietä tähän, jos et ole nyt tyytyväinen käsialaasi, kokeile tehdä jotain eritavalla niin monta kertaa, että lopputulos miellyttää omaa silmääsi :) Tekemisen iloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti